Çorum Belediyesi ile Beyarmudu Belediyesi arasında imzalanan protokolle, iki belediye kardeş belediye oldu.
Protokol imzalanmadan önce konuşan Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, protokolün önemine işaret etti.
Pile Köyü’nde Rum ve Türklerin bir arada yaşadığını ifade eden Bebek, Yiğitler-Pile yol yapım çalışmaları sırasında yaşanan olaylara değindi.
Bebek, yol yapım inşasına tamamen ihtiyaçtan ötürü başlandığını belirtti.
Çorum Belediyesi ile görüşmelere Haziran ayında başlandığını anlatan Bebek, Çorum Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da, Çorum’un Anadolu’nun ortasında sanayi ve tarımıyla önemli bir bölge olduğunu söyledi.
Kendilerinin her zaman barış ve kardeşlikten yana olduğunu söyleyen Aşgın, Kıbrıs bizim vatanımızdır. Kıbrıslı Türklerle her zaman beraberiz. tarih boyunca da hep böyle oldu” dedi.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122070 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84828 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
40989 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu