Rusya’nın ünlü milyarderleri Olga Mirimskaya ile bankacı Nikolay Simirnov’un KKTC’de yaşanan tüp bebek Sofia kavgası, babanın Kıbrıs raundunu kazanmasıyla sonuçlandı.
Rusya’nın ünlü milyarderleri Olga Mirimskaya ile bankacı Nikolay Simirnov’un KKTC’de yaşanan tüp bebek Sofia kavgası, babanın Kıbrıs raundunu kazanmasıyla sonuçlandı.Olga Mirimskaya’nın ‘Ukrayna pasaportları sahte’ suçlamasının da boşa çıkması üzerine KKTC’ye yasadışı girmesi nedeniyle yargılanan taşıyıcı anne Svetlana Bezpiatalia, milyarderlerin varisi bebek Sofia’yla Ukrayna’ya sınırdışı edildi.
Svetlana, Ercan’da bekleyen Baba Nikolay’ın özel uçağı yerine uçakla İstanbul üzerinden Ukrayna’ya gönderildi.
Svetlana, Moskova’da doğurduğu ve kendi üzerine kaydettiği 18 aylık Sofia ile önce Kıbrıs Rum yönetimi ardından mayın tarlalarının olduğu sınırı Kaçak geçerek KKTC’ye kaçtı.
Hatta taşıyıcı anne Svetlana’ya bebeği vermesi için bir milyon Euro teklif etti. Polisin Ukrayna Büyükelçiliği ile yaptığı araştıra sonucunda pasaportların sahte olmadığı ortaya çıktı.
Sınırdışı işlemleri tamamlanan taşıyıcı anne Svetlana ve bebek Sofia, Ercan’da bekleyen baba Nikolay’ın uçağına binerek Ada’dan ayrıldı. Böylece tüp bebek Sofia kavgasının KKTC ayağını baba Nikolay kazanmış oldu
3. SAYFA
05 Ekim 2023SPOR
05 Ekim 20233. SAYFA
05 Ekim 2023SPOR
05 Ekim 2023SPOR
05 Ekim 20233. SAYFA
05 Ekim 20233. SAYFA
05 Ekim 2023