Devrim DEMİR
Girne Boğaz Piknik alanında geçtiğimiz Eylül ayında Mehmet Cihan Çelik’i ciddi şekilde döverek, Çelik’in sol el ve çenesini kırarak vahim zarara uğrattığını ve Çelik’in tasarrufundaki cep telefonunu alan ve 9 Ekim 2017 tarihinde tutuklanan zanlı Yılmaz Tip’le ilgili soruşturma tamamlandı.
Ülkede yasal bir statüsü bulunmayan ve kaçak durumda olan Tip, mahkeme emriyle davaları görüşülünceye hükümsüz tutuklu olarak 2 ayı geçmemek şartıyla Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
4 dava getirildi
Yargıç Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Memuru Yalgı Döşenci ifade verdi.
Döşenci zanlı Yılmaz Tip’in ‘Ağır yaralama’, ‘soygun’, ‘vahim zarar’ ve ‘ciddi darp’ suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.
Zanlı Yılmaz Tip’in daha önceden aralarında husumet olduğu gerekçesiyle Mehmet Cihan Çelik’i Girne Boğaz Piknik Alanında ciddi şekilde döverek darp ettiğini, Çelik’in sol el ve çenesini kırarak vahim zarara uğrattığını ve Çelik’in tasarrufundaki cep telefonunu aldığını söyledi.
Soruşturma tamamlandı
Meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını kaydeden Döşenci, zanlının ülkede kaçak durumda olduğunu, hiçbir statüsü bulunmadığını kaydetti ve davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetini dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.
GÜNDEM
11 Mayıs 2026GÜNDEM
11 Mayıs 2026GÜNDEM
11 Mayıs 2026SPOR
11 Mayıs 2026SPOR
11 Mayıs 2026GÜNDEM
11 Mayıs 2026GÜNDEM
11 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122856 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87912 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58289 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46043 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38271 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.