Narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda
1 gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde, üzerinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi, metal öğütücü, metal kart ile üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı ele geçirilen Ozan Cin aleyhindeki soruşturma tamamlandı.
3 günlük tutukluluk süresi dolan Cin, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Ozan Cin’in yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 20’şer bin TL’lik kefalet senedi ile serbest kalmasına karar verdi.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hasan Derman, Ozan Cin’in, geçtiğimiz hafta evinde gerçekleşen aramanın ardından tutuklandığını anımsattı.
Polis, zanlı Cin’in alınan 3 günlük tutukluluk süresinde gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini söyledi.
Derman, Cin aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını, ileride yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122934 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88370 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
45385 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30806 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28985 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.