Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu üyelerini kabul etti.
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar kabulde yaptığı konuşmada, KHK’nin en önemli kurumlardan biri olduğunu, yasal mevzuata bağlı olarak yapılan icraatların, kurumun bağımsızlığı, devletin işleyişi ve bekası için emin adımlarla yapılmasının önemini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Tatar, yürütülen çalışmalar dolayısıyla KHK’na teşekkür etti ve sınav sistemleri, doğru insanların kamuya yerleştirilmesi gibi konuların değerlendirilmesinin önemli olduğu anlayışıyla yapılan çalışmaların devletin bekası için önemine işaret etti.
-Köseoğlu
Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer Köseoğlu da, Kamu Hizmeti Komisyonunun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Köseoğlu, komisyonu daha iyi yerlere getirmek, kurumsallaştırmak, toplum nezdinde güvenirliğini artırmak üzere birçok çalışmaların yapıldığını belirterek, topluma bilgilerin şeffaf bir şekilde verilmeye başlandığını söyledi.
GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147537 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121633 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81967 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38400 kez okundu