Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Polis Teşkilatı’nın 60’ıncı Kuruluş Yıl Dönümü” ve “Polis Haftası” nedeniyle Polis Genel Müdürlüğü’nden bir heyeti kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Tatar kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve polis örgütünün köklü geçmişi ve birikimine dikkat çekti.
İngiliz döneminde de önemli makamlarda bulunan Kıbrıslı Türk polislerin olduğunu belirten Tatar, geçmişte hizmet veren tüm polisleri andı.
KKTC’nin geleceği için polis teşkilatını güçlendirmenin, eksik kadroları tamamlamanın önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, tüm birimleriyle polis teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.
Polis Genel Müdürü Kasım Kuni de polis teşkilatının kuruluşunun 60. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Tatar’a ziyarette bulunduklarını söyledi. Kuni polis teşkilatının tüm personeliyle halkın güvenliğini sağlamak için 7/24 iş başında olduğunu ve olmaya devam edeceğini de ifade etti.
Eksikliklerle ilgili Cumhurbaşkanı Tatar ile değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Kuni, tüm eksikliklere rağmen görevlerini yerine getirmeye devam ettiklerini vurguladı.
GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147497 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121632 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81894 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38370 kez okundu