Cumhurbaşkanlığı ev sahipliğinde daha önce yapılması planlanan ancak ertelenen 8 Mayıs Talasemi Günü nedeniyle yemek düzenlendi.
Yemekte; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi, Talasemi Derneği ile Talasemi hastaları bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Sağlık Komitesi Başkanı Prof. Dr. Füsun Yıldız ve komite üyeleri ile dernek başkanı Çiğdem Beşevlerli ve dernek üyelerinin yer aldığı yemekte Talasemi hastalarının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi verildi.
Yemekte, ilaç tedariki, kan bağışı konusunda teşvik ve farkındalık çalışmaları, maaşlar ve yurtdışından okumak, çalışmak ve yerleşmek için gelenlerin ülkeye girişte taşıyıcılık belgesi ibrazı konuları görüşüldü.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122073 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84838 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
41002 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu