1. Haberler
  2. Genel
  3. Derindağ: Ölüm Nedenleri Yüzde 70 Oranında Emniyet Kemeri Bağlamamaktan

Derindağ: Ölüm Nedenleri Yüzde 70 Oranında Emniyet Kemeri Bağlamamaktan

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından derneğe hibe edilen simülatör, Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı bölgesinde Trafik Eğitim Parkı yanındaki araziye konuşlandırıldı.

Polis Genel Müdürlüğü Trafik Bölüm Müdür Yardımcısı Başmüfettiş Şevket Derindağ da,
trafiğin tüm ülkelerde olduğu KKTC’de de önemli konulardan biri olduğunu ifade ederek, trafikteki sıkıntılarla ilgili tüm kurumlarla ortak çalıştıklarını kaydetti. Derindağ, “Ortak amacımız sıkıntıların ve kazaların azaltılarak, ailelerin acılarını dindirmektir” dedi.

Derindağ, trafik kazalarının oluşum sebeplerinde sürat, dikkatsiz sürüş ile birlikte emniyet kemeri bağlamamanın da ciddi bir unsur olduğunu ifade etti.

Derindağ, son meydana gelen trafik kazalarına bakıldığında ölüm nedenlerinin yüzde 70 oranında emniyet kemeri bağlamamaktan kaynaklandığına vurgu yaptı.

Derindağ, yasa gereği araç içerisinde seyahat eden herkesin emniyet kemeri kullanması zorunluluğuna da dikkat çekti.

virüs programı satın al

Derindağ: Ölüm Nedenleri Yüzde 70 Oranında Emniyet Kemeri Bağlamamaktan
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.