Dolar/TL yeni haftanın ilk işlem gününde 7,65 seviyesinde güne başladı.
Euro/TL ise 8,92 TL’de yer alıyor.
Sterlın/TL ise 9,82 TL seviyelerinde yer alıyor.
GÖZLER YEP’TE
Ekonomi gündeminde gözler, Türkiye Yeni Ekonomi Programı’na (YEP) ve 2021 yılı merkezi yönetim bütçesine çevrildi.Ekonominin yol haritası niteliğini taşıyan YEP’in bu hafta TC Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanması bekleniyor.
EKİM AYINDA VERİ GÜNDEMİ YOĞUN
Ekim ayında veri takvimi de yine yoğun olacak. Ekim ayının başında eylül ayı ihracat rakamları ve enflasyon verileri belli olacak.
İşsizlik rakamları 12 Ekim’de, ciro, perakende satış ve sanayi üretim endeksleri 13 Ekim’de, eylül ayı bütçe gerçekleşme sonuçları ise 15 Ekim’de açıklanacak. Tüketici güven endeksi ise 22 Ekim’de belli olacak.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu 22 Ekim’de toplanacak ve faiz kararını açıklayacak. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal da yılın son Enflasyon Raporu’nu 28 Ekim’de duyuracak.











GÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
29 Ocak 2026GÜNDEM
29 Ocak 2026SPOR
29 Ocak 2026SPOR
29 Ocak 2026GÜNDEM
29 Ocak 2026GÜNDEM
29 Ocak 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122393 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86109 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
43299 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
27047 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
25206 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.