Ada Avrupa biletini cebine koydu
İçeriği Görüntüle
KKTC Atletizm Federasyonu’nun gelecek vaat eden atletlerinden Ecem Nehir Çelik, başarılarına bir yenisini ekleyerek Türkiye ikincisi oldu.
İstanbul’da düzenlenen Yeşilay Türkiye Salon Şampiyonası’nda henüz 18 yaşında olmasına rağmen büyükler kategorisinde kendinden yaşça büyük isimlerle yarışan Ecem, uzun atlama branşında elde ettiği 5.87’lik derecesi ile Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.
Antrenörü Mehmet Baykent ile geride bıraktığı yoğun hazırlık döneminin ardından bu sezon başarılı sonuçlar elde eden Ecem, ayrıca kendi en iyi kişisel derecesini de bu yarışta yakaladı, sezonun devamında daha büyük başarıların geleceğinin sinyallerini verdi.
Kaynak : Halkın Sesi
GÜNDEM
23 gün önceGÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026SPOR
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026GÜNDEM
09 Şubat 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122479 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
86346 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58115 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
43310 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37807 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.