Hükümeti kurma görevini alan UBP Başkanvekili Ersan Saner, hükümet çalışmalarıyla ilgili genişletilmiş UBP Merkez Yönetim Kurulu ile görüştü.
MYK toplantısının ardından Ersan Saner, parti meclisi toplantısı öncesi basına açıklamada bulundu. Saner, Hükümet kurma çalışmalarıyla ilgili meclisteki siyasi partileri ziyaret ettiklerini belirterek, Görüş alışverişinde bulunduklarını hatırlattı. Saner, “Hükümet kurmak için çözüm bulunamazsa erken seçime gitmeye hazırız. Seçime en hazır parti ubpdir”dedi Saner, basına kapalı olan toplantıda hükümeti kurma çalışmalarına devam edip etmeyeceğini parti meclisiyle görüşecek. Saner, PM toplantısında alınacak karar doğrultusunda hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Ersin Tatara’a iade edip etmeyeceğini açıklayacak.






GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122853 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87899 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
44955 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30572 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28764 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.