Türkiye’de futbol liglerinin başlaması için çalışmalar sürerken antrenmanlara başlayan takımlardan Fenerbahçe’de tesislerde çalışan bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
Fenerbahçe Samandıra’daki bir çalışanda koronavirüs çıkması nedeniyle yarınki antrenmanın iptal edildiğini açıkladı.
Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:
Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 5 Mayıs Salı günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.
Yapılan bu ilk testlerin elimize bu akşam ulaşan sonuçlarına göre Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucu pozitif tespit edilmiş, bir diğer çalışanımız da şüpheli durumdadır. İki çalışanımızın da sağlık durumu detaylı takibe alınmış, yarın ikinci teste gireceklerdir.
Bu olay neticesinde, takımımızın bugün yapacağı antrenman iptal edilmiştir.
Konu hakkında gelişmeler oldukça kulübümüz tarafından tekrar bilgilendirme yapılacaktır.









GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83838 kez okundu
2
KKTC siyasi durum anketi
19923 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
19560 kez okundu
4
Rize’de Bülent Uygun dönemi sona erdi
19000 kez okundu
5
RAKETLER DÜNYA BADMİNTON GÜNÜ İÇİN SALLANDI
15823 kez okundu