1. Haberler
  2. TÜRKİYE
  3. FETÖ’den aranan yurt müdürü sahte kimlikle yakalandı

FETÖ’den aranan yurt müdürü sahte kimlikle yakalandı

FETÖden aranan yurt müdürü sahte kimlikle yakalandı
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, Halil Tunç Parkı’nda yaya devriye görevi yaptıkları sırada durumundan şüphelendikleri için durdurdukları bir kişinin kimliğini sorguladı.

Sorgu ekranındaki fotoğraf ile M.P. adına düzenlenmiş kimlikteki fotoğrafın aynı olmadığını fark eden ekipler, şüpheliye kimliğin sahte olup olmadığını sordu.

Bunun üzerine kaçmaya başlayan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Parmak izi incelemesinde Mustafa U. olduğu tespit edilen ve Konya 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “Silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek” suçlamasıyla arandığı anlaşılan şüphelinin, FETÖ’nün kapatılan yurtlarında müdürlük yaptığı belirlendi.

FETÖ’nün kapatılan yurtlarında müdürlük yapan ve hakkında yakalama kararı olan şüpheli, Ankara’da bekçiler tarafından sahte kimlikle gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA

FETÖ’den aranan yurt müdürü sahte kimlikle yakalandı
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.