Yemen Kahvesi üzerinde meydana gelen olayda Burcu Okumuş ağır yaralı bir şekilde Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi , Özgür Okumuş’un durumunun ise ağır olmadığı bildirildi.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Bugün 10:45 sıralarında, Gazimağusa da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Özgür Okumuş (E-42), tartıştığı eşi Burcu Okumuş, (K-25)’u tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile göğüs kısmından bıçaklamıştır.
Olayda ağır yaralanan Burcu Okumuş kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmiştir. Olaya müteakip kendini bıçaklayan Özgür Okumuş ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisine müteakip Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Soruşturma devam etmektedir.
GÜNDEM
04 Mayıs 2026GÜNDEM
04 Mayıs 2026GÜNDEM
04 Mayıs 2026SPOR
04 Mayıs 2026SPOR
04 Mayıs 2026GÜNDEM
04 Mayıs 2026GÜNDEM
04 Mayıs 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87819 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
37398 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
32581 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30509 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28697 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.