Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Çalışma Dairesi’ne bağlı Özel İstihdam Merkezi ve İş Bulma Merkezi’ni ziyaret etti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Gardiyanoğlu’na Çalışma Dairesi Müdür Muavini Ülkü Uzun ile Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit de eşlik etti.
Hizmet binasındaki yetersiz alandan dolayı yaşanan sıkışıklık nedeniyle merkezlerde çalışanların yaşadığı sıkıntıların ve vatandaşlara verilen hizmetlerdeki aksaklıkların giderilmesi amacıyla, gereken düzenlemelerin yapılması için ilgili daire müdürlerine talimat veren Gardiyanoğlu, merkezlerdeki sıkıntıların en hızlı şekilde giderileceğini söyledi.
Bakanlığına bağlı kurumlarda vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet sunmaya öncelik verdiklerini anımsatan Gardiyanoğlu: “Çalışanlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini de yakından takip ediyoruz; çalışma ortamları ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak için hızlı bir şekilde üzerimize düşen görevi yerine getirerek gereken düzenlemeleri ivedilikle yapacağız.” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122071 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84831 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
40993 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu