Gazeteci Alihan Pehlivan, bugün yaptığı yazılı bir açıklama ile iki yıldır sürdürmekte olduğu Yayın Yüksel Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Pehlivan’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle;
“Bugün iki yıl süre ile görev yapmaktan onur duyduğum Yayın Yüksek Kurulu’ndan istifa ediyorum. Kıbrıs Türk Yayıncılığının onur noktası olan Yayın Yüksek Kurulu’nda görev yapmak benim için büyük bir onur olarak kalacak.
Görev yaptığım süre içinde gerek YYK Başkanı İlkay Diren ile gerekse çok kıymetli hocam Olgun Üstün ve diğer yönetim kurulundaki üye arkadaşlarımız ile büyük bir uyum içinde bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Başta Kurum Müdürümüz Ferhat Atik ve kurumun fedakâr çalışanları olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
Geçen bu süre zarfından ekranlarda olma arzum her geçen gün kat ve daha kat arttı. Sokakta karşılaştığım herkes geçmişte yaptığımız programların devamını sorguluyordu. Halkımızın bu isteğine daha fazla kayıtsız kalamazdım.
Benim için büyük bir tecrübeydi Y.Y.K üyeliği. Beni bu göreve layık gören başta Başbakanımız Hüseyin Özgürgün ile UBP meclis grubuna, Cumhuriyet Meclisi’nde görev yapan milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.
Elbette bu süre içinde bazı şeyleri daha farklı görebilme tecrübesine sahip oldum. En azından benden önce istifa edip, hiçbir gerekçe koymadan, birilerini karalayıp, ayrılmıyorum bu kurumdan. Adam gibi mertçe, delikanlıca ayrılıyorum.
Yakında ekranlarda görüşeceğimiz günü de iple çekiyorum”
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
80950 kez okundu
2
Öz Kızına Tecavüz Eden Sapık Baba Osman Yıldız’ın Evinden Bakın Neler Çıktı – Kıbrıs Gercek
22913 kez okundu
3
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
20207 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19910 kez okundu
5
Bafra’da Hollandalı Turist 16 Yaşındaki Kızı Demirle Dövdü Sonra Tecavüz- Kıbrıs Gercek
19111 kez okundu