Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu bu yıl ‘Grease’ müzikaliyle yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi.
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan gösteriyi, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, bazı milletvekilleri, aileler ve çok sayıda davetli izledi.
Etkinlikte Şampiyon Melekler Takımı da unutulmadı. Şampiyonlar Ölmez yazılı pankartla anıldı.
Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Sorumlu Öğretmen Emir Ali Evcimen gösteri öncesi yaptığı konuşmasında özel eğitimin önemine vurgu yaptı. Özel eğitim öğretmenlerinin görevlerinin önemine dikkat çeken Evcimen, gösteri hazırlığının yaklaşık bir yıl önceden başladığını ifade ederek, tüm çocukların gösteriye büyük emeklerle hazırlandıklarını kaydetti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, özel çocukların eğitimi ve geleceğe hazırlanmalarının önemine vurgu yaparak, öğretmenleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Tatar, “ bizler de üzerimize düseni hep yapmaya çalışıyoruz” diyerek, kurulan komitenin çalışmalarına değindi ve özel eğitim yasasının meclisten geçtiğini hatırlattı.
Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı, öğrenciler Grease Müzikalini sergiledi.
GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147630 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121633 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82092 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38452 kez okundu