Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü, “Ülkemi Tanıyorum Projesi” kapsamında Gençlik Dairesi’ne bağlı Akdoğan ve Paşaköy Gençlik Merkezlerinde bulunan gençlere yönelik Dipkarpaz bölgesinde kültür gezisi düzenledi.
Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, gençler gezide, Karpaz bölgesini tanıma fırsatı bulurken, Gençlik Dairesi’ne bağlı Dipkarpaz Gençlik Merkezi’ni de ziyaret ederek, oradaki çalışmaları merkez sorumlusundan dinledi.
Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, belli periyotlarda “Ülkemi Tanıyorum Projesi”ni gerçekleştirdiklerini ifade ederek, gençlere yaşadıkları bölgenin uzağında ülke genelindeki tarihi ve kültürel alanları görme ve tanıma fırsatı yarattıklarını kaydetti.
TAK/BRT
GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147696 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121655 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82207 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57983 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38545 kez okundu