Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın daveti ile Ankara’da bulunan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, dün Ankara’nın üç ilçesinin belediye başkanlarıyla görüştü.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile bir araya gelen Başkan Harmancı, LTB’nin projelerini aktararak, ilçe belediyelerin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
Harmancı yaptığı 3 ayrı ziyarette özellikle karşılıklı güvene dayalı işbirliği konusunda bir yaklaşım ortaya koyarken, yerel demokrasinin güçlendirilmesinin önemini vurguladı.
Ziyaretlerde Türkiye ve KKTC‘de son dönemlerde yaşanan siyasal gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulurken, bundan sonraki süreçte belediyeler arası iş birliğinin daha ileriye nasıl taşınacağı konusunda somut bir takım ilerlemelerin planlaması da yapıldı.
GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148487 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121926 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83963 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58011 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
40043 kez okundu