Devrim DEMİR
Lefkoşa’da önceki gün aynı okulda okuduğu kız arkadaşı ile sabah düzenlenen partiye takılan, akşam saatlerinde ise oyuna dalan 12 yaşındaki E.Ç. saatin geç olduğunu fark edince eve geri dönmeye korktu.
Havadis’in elde ettiği bilgilere göre, E.Ç., önceki gün T.T. isimli kız çocuğu ile Selimiye Meydanı’nda gerçekleşen partiye katıldı. E.Ç. ve T.T. isimli küçük çocuklar partinin ardından oyuna dalınca saatin geçtiğini fark etmedi.
Havanın kararması üzerine eve gitmeye korkan çocuklar, çareyi Selimiye Camii’ne sığınmakta buldu.
Cep telefonları olmadığı için ailelerine haber vermeyen çocuklar, bir bank üzerinde sabahladı.
Sabahleyin okula giden 12 yaşındaki E.Ç.’nin arkadaşları aileyi arayarak okula gelmelerini sağladı.
Sabaha kadar oğullarını arayan aile perişan olurken, çocuklarının sağ salim bulunmasına çok sevindi.
“Zaman kötü sahip çıkın”
E.Ç.’nin annesi Özlem Ç. yaşadıkları korkuyu Havadis’e anlattı. 4 erkek annesi Özlem Ç., oğlunun ortaokula başladıktan sonra davranışlarının değiştiğini ve sürekli sokaklarda olmak istediğini anlattı.
Ortaokula başlayınca derslerine olan ilgisizliğinin de arttığını kaydeden Özlem Ç., “Sabaha kadar her yerde polisle birlikte aradık. Selimiye Meydanı’nda parti vardı sıkmak istemedik, en son abisi gece 21.00 sıralarında gördü sonra eve gelmedi. Aramadığımız yer kalmadı, sabaha kadar tüm Lefkoşa’yı aradık. Sabah okuldan aradılar, okulda görüldü diye koşup aldık. Neden böyle bir şey yaptın sorduğumuzda ise geç olduğu için eve gelmeye korktuğunu ve Selimiye Camisinde bank üzerinde uyuduğunu söyledi. Çok büyük bir korku yaşadık, zaman çok kötü ve neyin olacağı belli değil. Çocuklarınıza sahip çıkın” dedi.
GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025GÜNDEM
15 Aralık 2025SPOR
15 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122026 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84333 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
41045 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
20950 kez okundu
5
KKTC siyasi durum anketi
19927 kez okundu