UBP- HP görüşmesinin ardından parti UBP Başkan vekili Ersan Saner ve HP Genel Başkanı Yenal Senin ortak açıklama yaptı.
UBP Başkan vekili Ersan Saner yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Hükümette olan iki parti bir araya geldi. İcraat hükümeti olarak neler yapılacağı görüşüldü. İki parti de kendi organlarında konuyu değerlendirecek. Covid -19 nedeniyle dünya sağlık ve ekonomide olumsuz etkilendi. Bu sorumluluğu üzerimizde hissediyoruz. HP’de aynı duyarlılığı yaşıyor. ”
Yenal Senin ise şöyle konuştu:
“Öngörüşme niteliği taşıyan görüşme yapıldı. UBP HP dışında başka formüllerde var onlarda aklımızda olarak hükümete girip girmemeyi değerlendireceğiz. Uzun bir süreç olacağını düşünmüyorum. Bütçe ve pandemi süreci var en kısa zamanda cevabımızı vereceğiz. Önce beraber yürüyüp yürüyemeyeceğimizi değerlendirdik.”






GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026GÜNDEM
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026SPOR
02 Haziran 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122949 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88513 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
45463 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30823 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
29004 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.