Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), kamuda ek mesailerin altı aydır ödenmemesi ve bir haftadır yatması beklenen Ocak ek mesailerinin yatmaması nedeniyle ada genelinde örgütlü oldukları tüm iş yerlerinde süresiz ek mesaiye kalmama eylemine başlıyor.
KAMU-SEN Genel Sekreteri Özgür Kıdrışlıoğlu tarafından iki sendika adına yapılan ortak açıklamada, Dursun Oğuz’un Maliye Bakanlığı döneminde ek mesailere ilişkin bir ödeme takvimi oluşturulduğu hatırlatıldı, Pazartesi mesai bitimine kadar Şubat ek mesaileri dahil hesaplara yatırılması talep edildi.
Açıklamada geriye kalan miktarın da kısa süre içerisinde yatırılması yönünde uzlaşıya varılması için adım atılmaması halinde, pazartesi mesai bitiminden itibaren ada genelinde süresiz ek mesaiye kalmama eylemine başlanacağı belirtildi.
GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025GÜNDEM
14 Aralık 2025SPOR
14 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148495 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121930 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83971 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58011 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
40055 kez okundu