1. Haberler
  2. Genel
  3. Kamu Sen’den 50 bin TL bağış

Kamu Sen’den 50 bin TL bağış

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Görevlileri Sendikası (KamuSen) koronavirüs salgınıyla mücadele çabaları için Sağlık Bakanlığı’na kit ve tıbbi malzeme alımı maksadıyla 50 bin TL katkıda bulunduğunu açıkladı.

KamuSen Genel Başkanı Metin Atan, yaptıkları katkıyı duyurduğu yazılı açıklamasında, 50 bin TL’lik katkı yanında ayrıca sendikanın yan kuruluşu DEMYAK’ın da yönetim kurulu kararıyla sendika üyelerine 3 ay taksit erteleme veya öteleme yaparak taksitlendirme faizlerini minimize uygulayacağını kaydetti.

Atan, görev icabı karantinada bulunan sağlık çalışanlarının görev değişimi esnasında evlerinde değil yurt veya otellere yerleştirilmeleri gerektiği de belirtilerek, virüsün evlere ve ailelere taşınmaması için bu önlemin uygulanmasını istedi.

Kamu Sen’den 50 bin TL bağış
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.