Gazimağusa’da mal sahibinin izni olmadan aldığı öne sürülen araçla, trafik kazası yapan Emre Dayanık yaralandı
Gazimağusa’da mal sahibinden izinsiz aldığı iddia edilen araçla, Dörtyol’da trafik kazası yapan Emre Dayanık yaralandı.
Kaza, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda Dörtyol Polis Karakolu yakınlarında meydana geldi. Kazada Emre Dayanık’ın kullanımındaki araç direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi nedeniyle yoldan çıkıp karşı şeride geçti ve başka bir araçla çarpışıp tarlaya savruldu.
Kaza sonucu yaralanan Emre Dayanık ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genel durumu iyi olan Dayanık’ın müşahede altına alındığı öğrenildi.
Görenlerin büyük korku duyduğu trafik kazası dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Emre Dayanık’ın kullanımında bulunan CL 339 plakalı araç, Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya doğru seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıkıp karşı şeride geçti ve Erkut Günece’nin kullanımındaki FG 663 plakalı araca çarptı.
CL 339 plakalı araç duramayarak tarlaya yuvarlanırken, 30 metre sürüklendikten sonra durabildi. Emre Dayanık, Geçitkale Sağlık Ocağı’ndan gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dayanık’ın tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, polisin kaza ile ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.
GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026SPOR
16 Mart 2026SPOR
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026GÜNDEM
16 Mart 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87131 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
36370 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
31521 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
29481 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
27629 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.