Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), Ercan Havalimanı’nın kuruma olan borçlarının yapılandırılacağını duyurdu.
Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Ahmet Tuğcu tarafından yapılan açıklamada, T&T şirketinin, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na olan borçlarının 13 Haziran’a kadar ödenmemesi halinde yarın elektriğinin kesileceğini bildirdiği hatırlatıldı.
-“T&T yetkilileri ile bugün bir görüşme gerçekleştirildi ve borçların yapılandırılması noktasında mutabakat sağlandı”
Açıklamada, T&T şirketinin işletmecisi olduğu Ercan Havalimanı’nın Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na olan borçları ile ilgili T&T yetkilileriyle bugün bir görüşme gerçekleştirildiği ve borçların yapılandırılması noktasında mutabakat sağlandığı kaydedildi.
-“Ercan Havalimanı halkın malı olup, çıkarları da yine halk çıkarları doğrultusunda korunacak”
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Ercan Havalimanı’nın yoğunluğu da göz önünde tutularak, hem halkı hem de adayı ziyaret edecek misafirleri mağdur etmemek adına, T&T şirketinin işletmecisi olduğu Ercan Havalimanı’nın elektriğinin kesilmesinin, verilen taahhüde bağlı olarak bir anlamının kalmadığı ifade edilen açıklamada, “Ercan Havalimanı halkın malı olup, çıkarları da yine halk çıkarları doğrultusunda korunacaktır” denildi.
Açıklamada, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu yönetimi olarak gerekenin yapılacağı ve sürecin titizlikle takip edileceği belirtildi.
TAK
GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148442 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121898 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83864 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58010 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39894 kez okundu