1. Haberler
  2. Genel
  3. 24 Barış Gücü Askerinde Covid-19 Şüphesi

24 Barış Gücü Askerinde Covid-19 Şüphesi

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs’ta görevli 24 Birleşmiş Milletler Barış Gücü personelinin koronavirüs bulgusu taşıdığı bildirildi.

Cyprus Mail’de yer alan habere göre, Kıbrıs’ta görevli 24 Birleşmiş Milletler Barış Gücü personelinin Koronavirüs bulgusu taşıdığı bildirildi. Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Birleşmiş Milletler Barış Gücü, salgının başlangıcından günümüze 33 kişinin hastalığa yakalandığını, dokuz kişinin tamamen iyileştiğini kaydetti.

Açıklamada tüm Koronavirüs önlem ve talimatlarının yürürlükte olduğu ifade edilirken, sivil personelin yarısından fazlasının evlerinden çalıştığı paylaşıldı. Adaya görevlendirilen personelin gelişlerinden 14 gün önce kendi memleketlerinde, Kıbrıs’a geldikten sonra ise ilave 14 gün daha karantina alındıkları bildirildi.

Sıkı tedbirlere rağmen, 2 sivil, 4 BM polisi ve 18 BM asker, toplam 24 personelde koromavirüs bulgusuna rastlandığı aktarıldı. Kıbrıs’ta Mart ayında görülen ilk vakanın ardından toplam 33 BM çalışanında Koronavirüs bulgusu görüldüğü, 9 kişinin tamamen iyileştiği bilgisi verildi.

24 Barış Gücü Askerinde Covid-19 Şüphesi
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.