Başbakan Ünal Üstel ve Beraberindeki heyet, İsias otel enkaz alanında ki incelemelerin ardından Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren’den, İsias Otel’de yürütülen hukuki süreç ile ilgili bilgi aldı.
İsias Otel enkazında kurtarma çalışmalarına katılan KKTC Devlet yetkilileri de İsias Otel ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verdi.
Adıyaman’daki KKTC heyetinde bulunan ve deprem süresi boyunca arama kurtarma faaliyetlerinde aktif görevler yürüten Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, milletvekilleri Hüseyin Çavuş, Talip Atalay, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, Orta Eğitim daire Müdürü Cengiz Uzun ve DPO Müsteşarı Durali Güçlüsoy yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet savcılarına ifade verdiler.
Heyet Adıyaman’daki temaslarının ardından bu akşam İstanbul üzerinden yurda dönecek.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122073 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84838 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
41002 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu