Girne Belediyesi Kordon Boyu Projesi kapsamında, 22 Temmuz’da yayınlanan “Kordonboyu Büfe Kira İhalesi” sonuçlandı. Girne Belediyesi İhale Komisyonu’nun değerlendirmesi sonucunda ihaleyi Gloria Jean’s Coffees bayisi Beset Trading Ltd. kazandı.
Girne Belediyesinden verilen bilgiye göre, ihalenin resmileşmesi süreci, dün Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreni ile tamamlandı. Düzenlenen imza törenine Girne Belediyesi adına Başkan Murat Şenkul, Meclis Üyeleri Ali Tektan, Mete Ünal Girgen, Ziya Egemen Sencer; Beset Trading Ltd. adına Direktör Mustafa Kuman ve Kaner Group Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Akdeniz katıldı.
-Şenkul: “Marka gücü ve kurumsallık dikkate alındı”
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, ülkede uluslararası markalar konusunda eksiklik olduğunu belirterek, Gloria Jean’s Coffees gibi uluslararası bir markanın Kordonboyu’nda konuşlanmasının bu çerçevede mutluluk verici olduğunu ifade etti.
Şenkul, İhale Komisyonu’nun karar alım sürecinde marka gücü ve kurumsallığı dikkate aldığına vurgu yaptı.
Girne Kordonboyu Projesi’nin henüz tamamlanmamasına rağmen yoğun ziyaretçiye sahip olduğunu belirten Şenkul, projenin tamamlanması ve Gloria Jean’s Coffees markasının da bölgede hizmete başlamasıyla bütünlüklü bir sinerjinin yaratılacağına olan inancını da dile getirdi.
Şenkul, bu bağlamda Kaner Group Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Akdeniz ve Beset Trading Ltd. Direktörü Mustafa Kuman’a teşekkür etti.
Şirket yetkilileri de projede yer almaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, teşekkür ettiler.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122073 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84838 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
41002 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu