Kozanköy’de gerçekleştirilen 1. Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali yoğun ilgi gördü. Yiyecek ve hediyelik eşya stantlarının yanı sıra Kıbrıs’a özgü geleneksel ürünlerin de sergilendiği festival ziyaretçi akınına uğradı.
Ahmet VAMIK
Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali’nin ilki dün Kozanköy köy meydanında gerçekleştirildi.
Teralılar Dayanışma Derneği, Lapta Belediyesi ve Kozanköy Muhtarlığı işbirliğinde düzenlenen 1. Kozanköy Pastelli ve Geleneksel Ev Ürünleri Festivali, gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu.
Buram buram Kıbrıs kokan festivale Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy’un yanı sıra bazı milletvekilleri de katıldı.
Pastelli yapımı ilgiyle izlendi
7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği festivalde yiyecek ve içecek stantlarının yanı sıra hediyelik ve hatıra eşya stantları da ilgi topladı.
Kıbrıs’a özgü geleneksel kalbur yapımı, sepet yapımı ve hasır sandalye yapımının sergilendiği festivalde pastelli yapımı da ziyaretçilere uygulamalı olarak anlatıldı.
3. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025
1
Candan Erçetin kariyerine noktayı koyduğunu açıkladı
48970 kez okundu
2
2021 yılına girerken yeni saç modelleri kendini göstermeye başladı.
13946 kez okundu
3
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
12651 kez okundu
4
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
11097 kez okundu
5
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
11084 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.