1. Haberler
  2. Genel
  3. Kubilay Özkıraç, Ülkenin 20 Gün Sonra Karanlıkta Kalacağı Uyarısında Bulundu

Kubilay Özkıraç, Ülkenin 20 Gün Sonra Karanlıkta Kalacağı Uyarısında Bulundu

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Başkanı Kubilay Özkıraç, bir basın açıklaması düzenledi.

EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’yı sert sözlerle eleştirdi ve 20 günlük yakıt kaldığını konusunda uyarıda bulundu.

Kubilay Özkıraç şöyle konuştu:
“Yönetim Kurulu’nun da eli kolu bağlı çünkü bunu engelleyen bakanlık. Yakıt ihalesinde de bunu yaşıyoruz. 15-20 günlük yakıtımız kaldı. Hala daha ne ihale ne şartname hiçbir şey yok. 24 bin tonluk ihale için şartnamede gerekli değişiklikler hala yapılmadı. Bu değişiklikler yapılmadan Bakanlık bu ihaleye çıkamaz. 220 bin tonluk başka bir ihaleye çıkmamız gerekiyor ama bu konuda da hiçbir doğru düzgün çalışmaları yok” dedi.

Bu işin şakası kalmadığını aktaran Özkıraç, “Nisan 15’e yakıt biter acilen ihaleye çıkılması gerekir. Ama düzgün bir ihale için 3 ay süreye ihtiyaç vardır. Buradan Başbakan Ersan Saner’e sesleniyorum, ülke 20 gün sonra karanlığa bürünecek. Açık konuşuyoruz. Sayın Arıklı, bu kaosun bedelini en ağır şekilde siz ödeyeceksiniz. Bakanlık’ta oturup da siyaset yapmakla iş yürümez. Bırak yönetim Kurulu’nu yetkilerini kullansınlar biz de onlara yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

Kubilay Özkıraç, Ülkenin 20 Gün Sonra Karanlıkta Kalacağı Uyarısında Bulundu
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.