Lapta Turizm Fesitivali, dün akşam başladı.
Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği festival de 3 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Festivalin açılışıda konuşan Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, reformla birlikte, birleştirilmiş bir belediye haline gelen Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin, bugün 20 köyüyle adanın en büyük belediyesi olduğunu dile getirerek, halkın güveniyle geldiği bu görevde, beldeye en iyi hizmeti vermek için çok çalışacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, KKTC’nin en büyük beldesi haline gelen Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nin çalışmaları, işletmeler, vatandaşlar, otellerin katkıları, turizm yatırımları, yol projeleri, kent politikalarıyla ülkenin 1 numaralı turizm destinasyonu olmaya aday bir bölge haline geldiğini dile getirerek, beldenin bu çalışmalarla, KKTC’nin kalkınmasına daha fazla hizmet eder yapıya kavuşacağına inanç belirtti.
GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025GÜNDEM
08 Aralık 2025SPOR
08 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
147610 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121633 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
82076 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57982 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
38440 kez okundu