Lefke’de bu sabah meydana gelen trafik kazasında Cristina Zeybek isimli kadın yaralandı.
6 aylık hamile kadının karnındaki ikiz çocuklarından birinin ölü olduğu tespit edildi. Cristina Zeybek’e çarpan 23 yaşındaki Gözde Coşan tutuklandı.
Kaza nasıl oldu?
Bu sabah saat 09:00 sıralarında, Lefke’de Atatürk Caddesi üzerinde Gözde COŞAN (K-23), yönetimindeki LM 386 plakalı salon araç ile doğu istikametinden batı istikametine doğru aşırı süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesi sonucu bankete çarptıktan sonra kaldırım üzerine çıkıp kaldırım üzerinde yaya olarak yürümekte olan Gemikonağında sakin Crıstına ZEYBEK’e (K-31) çarptı.
Kaza sonucu yaralanan Cristina ZEYBEK ambulans ile kaldırıldığı Cengiz Topel Hastanesinde yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından, yine ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi
Burada yapılan muayenesinde 6 aylık hamile olan Cristina ZEYBEK’in karnındaki ikiz çocuklarından birinin ölü olduğu, kendisinin de sağ ayağının kırık olduğu tespit edildi.
Bahse konu şahıs yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınırken, araç sürücüsü Gözde COŞAN ise tutuklandı.













GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025GÜNDEM
07 Aralık 2025SPOR
07 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121626 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81597 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
37044 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19911 kez okundu
5
EL-SEN KAOS’A OYNUYOR
15827 kez okundu