Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) bir yandan 2021 bahar ve yaz dönemi bölgesel ot temizliği kapsamında tüm ana cadde ve sokakların temizliğini yaparken bir yandan da yaz döneminde yangın tehlikesi oluşturan ve sinek, böcek, yılan üremesine sebep olan ve mal sahipleri tarafından temizliği yapılmayan boş arsa ve/veya arazilerin temizliğini de yapmaya başlıyor.

LTB ekipleri 2021 bahar ve yaz dönemi bölgesel ot temizliği kapsamında ot temizlikleri tamamlanan Surlar içi bölgesi, Çağlayan, Köşklüçiftlik, Kumsal bölgelerinin ardından Marmara ,Taşkınköy , Göçmenköy, Ortaköy, Metehan, Kızılbaş, Yenişehir, Küçük Kaymaklı, Dumlupınar, Haspolat, Hamitköy bölgelerinde temizlik çalışmalarına devam edilecek.
Boş arazileri ya şahıs temizleyecek ya da LTB temizleyip hizmeti faturalandıracak
LTB Temizlik Şubesi, arsası ve/veya arazisi olan özel mülk sahiplerine bu arazileri temizleme çağrısı yaparken mal sahipleri tarafından temizliği yapılmayan ve Belediye ekipleri tarafından temizliği yapılan boş arsa ve/veya arazilerin, Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda metrekaresi 0,25 TL şeklinde ücretlendirilip mal sahiplerine faturalandırılacak.



GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026GÜNDEM
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122934 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88362 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
45382 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30805 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28985 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.