Meclis’te dün başlatılan grev bugün de devam edecek. Birlikte hareket eden, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ), Gümrük Çalışanları Sendikası (GÜÇ-SEN), Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları (VERGİ-SEN) ve Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası (KTHES) tarafından bugün Meclis’te başlatılan grev bugün de saat 08:00 itibari ile devam edecek.
Sendikalar yaptıkları ortak açıklamada, UBP Milletvekili Yasemin Öztürk’ün pozitif vaka temaslısı olmasına rağmen, izole olmak yerine komite çalışmaları için Meclis’e geldiği gerekçesiyle başlattıkları grevin, “Sağlık Bakanlığı ve Meclis tarafından herhangi bir adım atılmaması nedeniyle, çalışanlar için sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşuncaya kadar” devam edeceğini kaydettiler.



GÜNDEM
27 Mayıs 2026GÜNDEM
27 Mayıs 2026GÜNDEM
27 Mayıs 2026GÜNDEM
27 Mayıs 2026SPOR
27 Mayıs 2026SPOR
27 Mayıs 2026SPOR
27 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122922 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
88275 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
45322 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30764 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28950 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.