Polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan Mehmet Enginel aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Enginel, tutuklu yargılanacak
Narkotik ekiplerinin Girne’de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan Mehmet Enginel aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Enginel, aleyhinde alınan tutukluluk süresinin ardından teminat talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının yargılanacağı güne kadar 45 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.
Satıcı bulunamadı
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadede zanlının önceki gün gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını anlattı.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının üzerinde 4 gram bonzai ve uyuşturucu içiminde kullanıldığına inanılan 2 ayrı pet şişe bulunduğunu anımsattı.
Yapılan sorgulamada, zanlının uyuşturucu madde ile ilgili herhangi bir ifade vermediğini kaydeden Bayram, olayla bağlantılı aranan şahsın bulunmadığını ifade ederek, zanlının yargılanıncaya kadar cezaevine gönderilmesini talep etti.

Devrim DEMİR
GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026SPOR
17 Nisan 2026SPOR
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122770 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87598 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
44655 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30309 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28469 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.