522 binden fazla insanın hastalandığı ve 56 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Meksika’da corona virüsü aşısıyla ilgili pozitif yönde bir açıklama geldi.
Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, resmi Twitter hesabından aşının ne zaman kullanılabileceğine dair açıklamalarda bulundu. Arjantin ile birlikte ortak olarak AstraZeneca isimli ilaç şirketiyle aşının Güney Amerika’daki dağıtımını üstlenme konusunda anlaşan Meksika’nın lideri Obrador, “Corona virüsü salgınının aşısı gelecek yılın ilk çeyreğinde ülkede erişilebilecek” ifadesini kullandı.












3. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.