Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekiplerinin 3 Şubat tarihinde yaptığı operasyonda ele geçirilen yüklü miktardaki uyuşturucu ile bağlantılı İskele’de gözaltına aldığı Hüseyin Özbek’le ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Özbek’in yapılan sorgulamada, aynı operasyonda tutuklanan Can Tekin Yılmaz’dan Ocak ayı sonunda 39 bin TL karşılığında 700 gram hintkeneviri ve 20 gram kokain aldığı tespit edildi.
Özbek aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresi dolarken, dün yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Tutukluluğu 4 gün uzatıldı
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz, 3 Şubat tarihinde gerçekleşen operasyonda tutuklanan zanlılardan yapılan sorgulamada zanlı Hüseyin Özbek’in tutuklandığını söyledi.
Ramiz, Özbek’in İskele’de tutuklandığını belirterek yapılan sorgulamada zanlı Can Tekin Yılmaz ile uyuşturucu alışverişi yaptığını itiraf ettiğini kaydetti.
Zanlı Özbek, Ocak ayı sonunda Yılmaz’dan 39 bin TL karşılığında 700 gram hintkeneviri ve 20 gram kokain aldığını ifade eden polis soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.
Ramiz, kayıp olduğuna inanılan emarelerin olduğunu belirterek Özbek’in 4 gün daha tutuklu kalması talebinde bulundu.
GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026SPOR
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87616 kez okundu
2
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
37222 kez okundu
3
Bunlar Şebeke İş Adamlarının İçkilerine İlaç Koyup Uyututtuktan Sonra- Kıbrıs Gercek
32389 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30343 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28507 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.