1. Haberler
  2. Genel
  3. Olgun Amcaoğlu 12’nci Sınıf Öğrencilerinin Okula Çağrılmasının Düşünüldüğünü İfade Etti

Olgun Amcaoğlu 12’nci Sınıf Öğrencilerinin Okula Çağrılmasının Düşünüldüğünü İfade Etti

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, katıldığı bir TV programında 29 Mart tarihinde 12’nci sınıf öğrencileri okullara çağırmayı düşündüklerini söyledi.

Amcaoğlu, üniversite sınavlarına hazırlamak zorunda olan öğrenciler olduğuna dikkat çekerek, “Tedbirleri alarak bu öğrencilerimizi üniversite sınavına hazırlamalıyız. Bu çocuklarımızın bütün risklerini en alta çekerek, öğrencilerimizi okula çağırmak zorundayız” dedi.

Aşılama sürecinde ikinci dozların bile eksik olduğunun söylendiğini ve aşı tedariğine bakıldığı takdirde herkesin aşılanmasının mümkün olamayacağını ifade eden Amcaoğlu, Nisan ayı başında tekrar bir aşı tedariki olabileceğinin de söylenenler arasında yer aldığını aktardı.

Amcaoğlu, yüzde 100 aşılama olsa dahi bir bulaş olacağına işaret ederek “Aşılanmış olsak bile hasta olacağımız ve hastalığı bulaştıracağımız gerçektir” ifadelerini kullandı.

Amcaoğlu, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin yarın toplanacağına işaret ederek, ardından Bakanlıkta Cumartesi günü ilgili paydaşlarla bir görüşme gerçekleştireceklerini kaydetti.

Amcaoğlu, akademik takvimin Cumartesi günü belli olabileceğini dile getirdi.,

Olgun Amcaoğlu 12’nci Sınıf Öğrencilerinin Okula Çağrılmasının Düşünüldüğünü İfade Etti
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.