Güzelyurta bağlı Güneşköy’de 5 yıldır öz kızına sürekli olarak şiddet ve tehditle tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan sapık baba Osman Yıldız (E-45) dün tutukluluk talebinin uzatılması talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde çıkarıldı.
Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu, tahkikat memurunu dinledikten sonra suçlamaların çok ciddi olduğunu vurgulayarak, Osman Yıldız’ın 7 gün daha tutuklu kalmasını emretti.
Zanlı sapık baba Osman Yıldız ise mahkemede aleyhindeki tüm suçlamaları reddetti.
Tahkikat Memuru Müfettiş Muavini Hasan Gökyay, zanlının 2012’den beri tutuklandığı güne kadar çocuk yaştaki öz kızına cinsel tecavüz, akrabayla cinsel ilişki, çocuğa cinsel saldırı, çocuğa cinsel istismar ve şiddet kullanma tehdidi ile suçlandığını söyledi.
Zanlı ve mağdur akıl sağlığı kontrolünden geçirildi
Gökyay, belirtilen sürede zanlının kızına birçok kez tecavüz ettiğini belirtirken zanlının evinde yaptıkları aramada cinsel gücü artırıcı jel ve krem bulunduğunu söyledi.
Gökyay, zanlının akıl sağlığı ile ilgili olarak 20 Nisan tarihinde Lefkoşa Barış ve Ruh Hastanesi’nde kontrolden geçirildiğini ve hastanenin vereceği raporun beklendiğini anlattı.
Tecavüze uğrayan kızın ise psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Tahkikat Memuru Müfettiş Muavini Hasan Gökyay, çocuğun ayni hastanede çocuk Psikiyatrisi tarafından kontrol edildiğini söyledi.
GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
80893 kez okundu
2
Öz Kızına Tecavüz Eden Sapık Baba Osman Yıldız’ın Evinden Bakın Neler Çıktı – Kıbrıs Gercek
22912 kez okundu
3
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
20087 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19906 kez okundu
5
Bafra’da Hollandalı Turist 16 Yaşındaki Kızı Demirle Dövdü Sonra Tecavüz- Kıbrıs Gercek
19110 kez okundu