1. Haberler
  2. Genel
  3. Özersay’dan Merkez Bankası Başkanı ile sürpriz görüşme

Özersay’dan Merkez Bankası Başkanı ile sürpriz görüşme

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay bu sabah Merkez Bankası Başkanı Rifat Günay ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin hükümetin mali bir kriz içerisinde olduğu ve maaşları ödemek için yeniden avans alma yoluna gideceği yönündeki söylentiler ertesinde gerçekleşmesi dikkat çekti.

Bakanlık sosyal medya hesabından açıklama yapılarak duyurulan görüşmede artık sadece yatırım ve icraat açısından değil maaş ödeme konusunda da sıkıntı içerisine giren hükümetin yeniden borçlanmasından rahatsız olan Başbakan Yardımcısı Özersay’ın durum ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Bakanlık sayfasından yapılan açıklamada Özersay ile Günay’ın tüketici kredilerinde sabit faiz uygulamasına geçilmesi konusunda Meclis’e sevk edilen yasa tasarısının ve ülkedeki genel finansal durumun ele alındığı ifade edildi. Görüşme ertesinde yapılan açıklama şöyle: “Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay bu sabah Merkez Bankası Başkanı Rifat Günay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ülkedeki genel ekonomik durumun değerlendirildiği görüşmede bir yandan genel finansal durum ve Merkez Bankası’nın çalışmaları ele alınırken diğer yandan da özellikle tüketici kredilerinde sabit faiz uygulamasına geçilmesi konusunda Meclis’e sevk edilen yasa tasarısı hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.”

Haber Kıbrıs

Özersay’dan Merkez Bankası Başkanı ile sürpriz görüşme
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.