Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Öyiğit, İslam İşbirliği Gençlik Formu (ICYF) Başkanı Taha Ayhan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Bakanlık’taki görüşmede Kültür Dairesi Müdürü Şehbal Hamzaoğulları ile Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu da hazır bulundu.
Kabulde konuşan Gençlik Formu Başkanı Taha Ayhan, KKTC’de bulunmaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirterek kendilerini kabul eden Bakan Özyiğit’e teşekkür etti ve İslam Konferansı Gençlik Formu’nun yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ise konuşmasında Taha Ayhan ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayhan’a üstlendiği yeni görevinde başarılar diledi.
İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından verilecek desteğin Kıbrıs Türk Toplumu’nun Dünya’da hak ettiği yeri alması adına önemli olduğunu belirten Özyiğit, Gençlik Formu’nun yapacağı çalışmalarla ülkemiz gençlerinin sesini uluslararası mecralara duyuracağına inanç belirtti. (BRT/MAIL)
GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025SPOR
16 Aralık 2025SPOR
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025SPOR
16 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122063 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84678 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
41583 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
21902 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
20093 kez okundu