Nalbantoğlu’nda çıkan pozitif vakalar hakkında basına açıklama yapan Pilli, bütün tedbirlerin alındığını, temaslıların takip edildiğini ve sağlık ekiplerinin gerekli çalışmaları yürüttüğünü kaydetti.
Pilli, Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bütün çalışanlara Covid-19 testi yapıldığını ve sonuçların beklendiğini söyledi. Hastanede pozitif çıkan vakaların kaynağının henüz tespit edilemediğini belirten Pilli, bulaşın nereden kaynaklandığının araştırıldığını söyleyerek, Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde gereken tüm tedbirlerin sabah alındığını açıkladı.
Ayrıca Covid-19 güncel durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve son günlerde artan yerel vakalar karşısında tedbirlerin arttırılacağını söyledi.
Artışın önlenmesi için Sağlık Bakanlığını’nın daha ciddi tedbirler alınacağını söyledi. Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin bugün toplanarak yeni tedbirler alacağını açıklayan Pilli, yılbaşına yönelikte tedbirlerin de sıkılaştırılacağını açıkladı.






GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122849 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87887 kez okundu
3
Sağlık Bakanlığı:Asya bebeğin tedavisine başlandı
44946 kez okundu
4
Enerji ve Ekonomi Bakanı Arıklı “Kablo ile Elektrik Ana Projemiz”
30571 kez okundu
5
“Milli Davaya Sahip Çıkılmalıdır”
28762 kez okundu