1. Haberler
  2. Genel
  3. Sağlık Bakanı Pilli; Güney de Çalışan İşciler Arasında 10 Vaka Tesbit ettik

Sağlık Bakanı Pilli; Güney de Çalışan İşciler Arasında 10 Vaka Tesbit ettik

featured
Google'da Abone Ol
1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Ali Pilli, “güney kaynaklı vakaları” açıkladı, güneyde çalışan işçiler arasında 10 pozitif vaka tespit edildiğini belirtti.

BRT yayınına telefonla katılan Pilli güneyde çalışan işçiler arasında 10 pozitif vaka tespit edildiğini açıkladı.

“Güneyde çalışan işçiler arasında 10 vaka tespit ettik, güneyde okuyan öğrenciler arasında vaka yok” diyen Pilli “100’ün üzerinde bize bildirilmeyen temaslı vardır. Güneyde çalışıp, temaslı olup bize bildirilmeyen kişiler var” şeklinde konuştu.

“Güney kaynaklı vakalar” olduğuna işaret eden Pilli, Karpaz’da yaşayan Rum ve Kormacit’teki Maronitler arasında 20 pozitif vaka tespit ettiklerini söyledi.

Kıbrıslı Türk işçilerin durumu ile ilgili de konuşan Pilli “Kıbrıslı Türk işçiler haklıdır ama herkes bir şekilde sıkıntıya girmek zorundadır. 3-5 günlük maddi kayıp bir şekilde karşılanır. Hiç kimse bu ülkede açlıktan ölmedi” dedi.

“İpin ucu kaçıyordu, tamamen kapanma olmasın diye bu önlemleri aldık” diyen Pilli “güney kaynaklı vaka yok” söylemlerinin doğru olmadığını söyledi.

Sağlık Bakanı Pilli; Güney de Çalışan İşciler Arasında 10 Vaka Tesbit ettik
1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.