Samsun’da bir sosyal medya üzerinden herkese açık şekilde yaptığı canlı yayın sırasında Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. (23), adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Yonca B.’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına Giresun Başsavcılığı itirazda bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. hakkında çok sayıda ihbar aldı.
Hareket geçen ekipler, Yonca B.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Yonca B., adliyeye sevk edildi.
Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Yonca B.’nin, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği görüldü.
SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ
Gözaltına alınan Yonca B. (23), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Yonca B.’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına Giresun Başsavcılığı itirazda bulundu.
DHA





GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122849 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
87887 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58286 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
46011 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
38268 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.