Dörtyol kavşağında köyü Beyarmudu’na gitmek için otostop çeken N.E’yi kaçırarak ırzına geçmeye çalışmakla suçlanan Hüseyin Bayraktaroğlu tutuklandı
Dörtyol kavşağında köyü Beyarmudu’na gitmek için otostop çeken 35 yaşındaki N.E’yi aracına aldıktan sonra Türkmenköy portakal bahçelerine kaçırarak ırzına geçmeye çalışmakla suçlanan Hüseyin Bayraktaroğlu tutuklandı. 25 yaşındaki zanlı dün “İnsan kaçırma”, “Cinsel birliktelik için alıkoyma”, “Cinsel saldırı”, “Ciddi darp” ve “Kasti hasar” suçlamaları ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Bayraktaroğlu aleyhinde başlatılan soruşturma nedeni ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.
Evine götürmek için aldı, kaçırdı
Olayın soruşturmasın yürüten polis çavuşu Eren Erdelhun mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Hüseyin Bayraktaroğlu’nun, 19 Ocak tarihinde N.E’yi Dörtyol kavşağından Beyarmudu’na götürmek maksadıyla aracına alarak Türkmenköy’de portokal bahçeleri olarak bilinen yere götürdüğünü söyledi. Zanlının rızası olmadan N.E’yi alıkoyarak cinsel saldırıda bulunduğunu ifade eden Erdelhun, Hüseyin Bayraktaroğlu’nun müştekinin karşı gelmesi sonucu elleri ile müştekinin yüzüne tokat ve yumruk atıp N.E’yi ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. Zanlı, müştekinin çantasını çekerek sapının kopmasına neden olduğunu söyleyen Erdelhun, şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını kaydetti. Soruşturma sonucu zanlının bir markette durarak 2 tane soğuk kahve aldığının tespit edildiğini ifade eden Erdelhun olay yerinde yapılan incelemede ise konu kahveler bulunarak parmak izi araştırması için emare alındığını kaydetti. Zanlının evinde yapılan aramada olayda giydiği ayakkabıların tespit edilip emare alındığını söyleyen polis çavuşu giydiği kıyafetlerin ise henüz tespit edilemediğini kaydetti. Marketin kamera kayıtlarının ve bölgede olan bazı kamera kayıtlarının incelenmesi gerektiğini söyleyen polis yürütülen soruşturmanın selameti için 3 gün tutukluluk talebinde bulundu.
Bayraktaroğlu’nu tanıdı
Hüseyin Bayraktaroğlu’nun şikayet üzerine tutuklanmasının ardından N.E’nin zanlıyı teşhis ettiği öğrenildi. N.E’nin doktor kontrolünden geçirildiğini ifade den Erdelhun, yüzünde ciddi şekilde darp edilmeye bağlı şişlikler ve dudağında yarıklar tespit edildiğini açıkladı.
GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025GÜNDEM
06 Aralık 2025SPOR
06 Aralık 2025
1
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
81100 kez okundu
2
Öz Kızına Tecavüz Eden Sapık Baba Osman Yıldız’ın Evinden Bakın Neler Çıktı – Kıbrıs Gercek
22914 kez okundu
3
Öğrenciler Yine Rahat Durmuyor
20504 kez okundu
4
KKTC siyasi durum anketi
19910 kez okundu
5
Bafra’da Hollandalı Turist 16 Yaşındaki Kızı Demirle Dövdü Sonra Tecavüz- Kıbrıs Gercek
19112 kez okundu