Ceren ÖZBİL
Lefkoşa’da Bir Giyim Mağazasına müşteri olarak giren Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana adlı iki kadın, çeşitli çocuk ve kadın kıyafetlerini alarak üzerlerindeki alarm taglarını kırıp hasara uğrattı ve kıyafetleri çantalara koyup kasaya ödeme yapmadan mağazadan ayrıldı.
Olayın polise bildirilmesinin ardından her ikisi de tutuklandı. Hırsızlık ve kasti hasar suçlamalarıyla tutuklanan Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi yargısı huzuruna çıkarıldı. Mahkeme zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yarıcı Çiğdem Güzeller huzurunda görüşülen davada iddia makamı adına hazır bulunan Meryem Beşoğlu tanık olarak polis çavuşu Hüseyin Ergüleç’i dinletti.
“Asla tekrar yapmayacağız”
Her iki zanlı da mahkemeye suçlarını kabul edip çok pişman olduklarını söyledi. Dönmez 10 aylık bir bebeği olduğunu belirterek, “Çok pişmanım. Bir kere daha aynı suçu asla tekrarlamam” derken, Mevlana da “2 çocuğum var. Onlara kavuşmak istiyorum” dedi.
2 gün tutuklu kalmaları talep edildi
Tanık polis çavuşu Ergüleç, mahkemede verdiği yeminli şahadette, zanlıların 25 Şubat 2017 tarihinde LC Waikiki adlı mağazaya müşteri olarak girdiklerini, çocuk ve kadın kıyafetlerini alarak, üzerlerindeki alarm taglarını kırarak daha sonra da çaldığını anlattı.
Zanlıların 4 Mart tarihinde tutuklandığını ifade eden Ergüleç, soruşturmanın yeni başladığına işaret ederek 2 gün tutukluk talep etti.
Mahkeme zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
3. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 20253. SAYFA
18 Kasım 2025SPOR
18 Kasım 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
144125 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121121 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
74325 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
57871 kez okundu
5
Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi toplandı
37140 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.