Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanı Mehmet Seyis kabri başında anıldı.
Anma törenine bazı milletvekilleri, ailesi, sevenleri, ülkemizden ve Güney Kıbrıs’tan sendikacılar katıldı.
Eski milletvekili ve eski sendikacı Ali Gulle yaptığı anma konuşmasında, Mehmet Seyis’in eski arkadaşı olduğunu belirterek, kendisinin çalışanın haklarını gözeten çok değerli bir kişilik olduğunu anlattı.
Güney Kıbrıs İşçi Federasyonu PEO Başkanı Sotiroulla Charalambous da, yaptığı konuşmada Mehmet Seyis’i saygıyla anarak, kendisinin yaşamı ve bıraktıkları izlerin çok kıymetli olduğunu dile getirdi.
Dev-İş Başkanı Semih Kolozali de, Mehmet Seyis’in ölümünün ardından herkes tarafından sevgi ve saygıyla anılan çok değerli bir sendikacı ve insan olduğunu ifade ederek, kendilerinin de onun yolundan ilerlediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Seyis’in kabrine çiçekler bırakıldı.
GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025SPOR
17 Aralık 2025
1
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
122073 kez okundu
2
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
84838 kez okundu
3
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58034 kez okundu
4
İstanbul’da okullar tatil edildi
41002 kez okundu
5
Norweç silahlı kuvvetleri kadınlardan oluşan özel kuvvetler eğitimlerini başlattı.
37549 kez okundu