Sucuoğlu’ndan basın çalışanlarına bin 500 TL destek müjdesi

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Sim FM TV’ye bağlanarak işçilerin İhtiyat Sandığı yatırımlarından 2 Bin TL ödeme yapmayı düşündüklerini, bu konuda 1 haftadır çalışma yaptıklarını ve bir hafta içerisinde sistemin devreye gireceğini açıkladı.

Sucuoğlu KKTC vatandaşı olup ihtiyat Sandığı yatırımı olan herkesin daha önce avans çektiğine bakmaksızın bu ödemeye hakkı olacağını ve bu paranın kendileri tarafından karşılanacağını açıkladı.

Bu ödemelerin 5 ay boyunca yapılması planlanıyor. Bu arada basın çalışanları için de  Bin 500 TL teşvik ödemesi yapılması düşünüldüğünü açıkladı.

Sucuoğlu’ndan basın çalışanlarına bin 500 TL destek müjdesi
Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.