1. Haberler
  2. Genel
  3. Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş, Tirmen’deki Yangın Müdahalesini Yerinde İnceledi

Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş, Tirmen’deki Yangın Müdahalesini Yerinde İnceledi

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Tirmen bölgesinde meydana gelen yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yangın bölgesine giden Bakan Çavuş, görevli yetkililerden alevlerin seyri, müdahale stratejileri ve sahadaki son durum hakkında bilgi aldı. Çavuş, yangına özveriyle ve koordineli bir şekilde müdahale eden tüm ekiplere teşekkür etti.

Havadan Müdahale Yangının Yayılmasını Önledi

Söndürme çalışmalarında Orman Dairesi ile Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı helikopterlerin önemli bir rol üstlendiği belirtildi.

Arazinin engebeli ve ulaşımın zor olduğu noktalarda gerçekleştirilen hava müdahalesinin, ekiplerin yangına hızla ulaşmasını sağladığı ve alevlerin daha geniş alanlara yayılmasını engellediği ifade edildi. Karadan yürütülen söndürme faaliyetlerinin havadan sağlanan destekle güçlendirilmesi sayesinde yangının kısa sürede kontrol altına alındığı kaydedildi.

Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş, Tirmen’deki Yangın Müdahalesini Yerinde İnceledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Merakli Gazete ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.