Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, KKTC Tekvando Judo Karate Aikodo Hapkido Kungfu Kurash Wushu Federasyonu tarafından düzenlenen 2023 yılı Oscar Diploma Töreni etkinliğine katıldı.
Cumhuriyet Meclisinden verilen bilgiye göre, Avrasya Tekvando Merkezinde düzenlenen etkinlikte Başkan Töre bir konuşma yaptı.
Töre, konuşmasında Federasyona bağlı sporcuların tüm ambargolara rağmen uluslararası arenada gösterdikleri başarıların çok önemli olduğuna değinerek, emek koyan tüm sporcu, antrenör ve yöneticileri kutladı.

Genç sporculara hitap eden Töre, “sporcuların birer bayrak olduğunu ve bayrağı yere indirmeden, çok çalışarak başarıdan başarıya koştuklarına” değindi.
Bundan sonra da başarıların geleceğine inandığına işaret eden Töre, sporcuların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.
Kendileri için devlete sahip çıkmanın en öncelikli görev olduğunu vurgulayan Töre, bu anlamda devleti dış ülkelerde temsil ederek dereceler elde etmenin de bu göreve büyük bir hizmet olduğunu belirtti.
GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025
1
İthal şeftalide limit üstü bitki koruma ürünü
148389 kez okundu
2
Kafe İşletmecilerinden Sağlık Bakanlığının Önüne Kurmuş Oldukları ‘Mini Kafe’ İle Eylem Yaptı
121877 kez okundu
3
HEKİMOGLU’ndan MÜTHİŞ AÇILIŞ!!! 10.47
83733 kez okundu
4
Muz ve bağ üreticilerinin askıdaki zarar listesine cumaya kadar itiraz kabul edilecek
58006 kez okundu
5
İstanbul’da okullar tatil edildi
39758 kez okundu